Externe scouting (talenten gezocht)

RODA '46, DE JUISTE  CLUB VOOR TALENTENtrainer4_85x104.jpg

Roda '46 is toonaangevend in de regio als het gaat om jeugdvoetbal. Onze vereniging wordt veelvuldig geroemd om de jeugdopleiding.

Het is ook niet voor niets dat het sportpark van Roda '46 veelvuldig bezocht wordt door de scouts van de diverse topclubs en Betaald Voetbalorganisaties.

De JO23.1, JO18.1, JO17.1, JO16.1, JO15.1, JO14.1 en JO13.1 spelen allemaal op hoog landelijke  niveau in divisie competities. Roda'46 heeft de ambitie om de kwaliteit van de jeugdselecties nog verder te verbeteren.

De basis voor dit alles wordt gevormd door een duidelijk jeugdbeleid en een sterk gekwalificeerde trainersstaf bij de jeugd.

Vind jij dat dit voor jou mogelijkheden biedt, omdat jij denkt ook bij onze jeugdige voetbaltalenten aan te kunnen sluiten?
Dan is Roda '46 geïnteresseerd in jou!

Je kunt een mailtje sturen naar het Technisch Team (technischteam@roda46.nl). Ook is het mogelijk om het formulier in te vullen dat je op onderstaand link kunt downloaden. Daarna verzenden naar het op het formulier aangegeven e-mail adres of printen en op de post doen. Download hier het talentenformulier

De Technische staf van Roda 46 zal jouw gegevens met interesse bestuderen en zo snel mogelijk reageren.

 


Laatste wijziging: 03/08/2022