Commissieberichten

BERICHTEN VAN DE ZONDAGCOMMISSIE

1. betalen van boetes

als een speler te horen krijgt dat hij een boete moet betalen heeft hij daarvoor 1 maand de tijd. Als er geen geld binnen is op de rekening van de zondag dan volgt een schorsing.


2. Digitaal wedstrijdformulier via de app


bij uitwedstrijden moet je bij die club hulp vragen. als je accoord gegeven heb kan alleen de scheidsrechter wat wijzigen


3. hulp op de zondag wedstrijddag

omdat de zondagcommissie niet elke zondag de hele dag aanwezig kan zijn, hebben wij een aantal mensen bereid gevonden om hierin mee te draaien. Dit zijn Gerrit Duinsbergen, Wim Bakkenes en Ab Blankenstijn. We kunnen altijd meer mensen gebruiken.


4. contributieverplichtingen

Eind september en half  november  zullen de bedragen automatisch afgeschreven worden. Is dit niet bij jou gebeurd, dan ben jijzelf ervoor verantwoordelijk dat adres/mailadres bij Roda'46 correct is. Meldt dit bij de ledenadministratie. Wordt er niet betaald dan zal uiteindelijk schorsing van trainen/wedstrijden het gevolg zijn. Zie de ledenadministratie voor contributiebedragen.


5. IVA certificaat

het is de bedoeling dat alle seniorleden dit certificaat gehaald hebben. De overkomende jeugdspelers en nieuwe seniorleden moeten dit ook halen.

log in op www.nocnsf.nl/IVA

en stuur het certificaat naar horecaroda46@gmail.com

het is maar 5 minuten werk!!!!


6. A-categorie

In de A-categorie zitten heren 1 en 2.  


7. Zondag Quiz 2021
 
De Quiz voor 2020 was op zondag 5-1-2020. In 2020 werd de quiz opnieuw gewonnen door zondag 5. De snert wordt wederom verzorgd door Alex v/d Huigenbosch van activiteitencentrum de Korf.

Datum Quiz 2021 nog niet bekend


8. scheidsrechters

0ok op zondag zijn er nog steeds scheidsrechters nodig voor de teams. Meld je aan!


9. gele kaarten bij B-categorie


Miv seizoen 2013-2014 betekent een gele kaart een tijdstraf van 10 minuten. De 2e gele kaart in dezelfde wedstrijd betekent gewoon verwijdering.  Commentaar op de leiding wordt direkt met een gele kaart bestraft. Alleen de aanvoerder mag nog wat zeggen.Direkt rood betekent eruit en de volgende wedstrijd automatisch geschorst. Dit kan alleen maar meer worden na beoordeling van het vergrijp door de tuchtcommissie.

 11. 7 tegen 7 toernooi  B-categorie zondag
 
Op 23-8-2021 is er ter voorbereiding op de competitie weer een 7 tegen 7 toernooi voor de B categorie teams gehouden.


12. barmensen nodig voor de zondagochtend van 9.30-13.30 uur

We kunnen nog altijd hulp gebruiken. Tijdstip van 9:30 - 12:30 is ook mogelijk. Wie wil dit een paar keer per seizoen doen? Meld je aan bij iemand van de zondagcommissie of bij Mariette Horst van de Horecacommissie.

 

Laatst gewijzigd 2-8-2020