Boudewijn Swier scoort ook tegen Waterwijk

Danny Dost toont de wilskracht van Roda'46 Zon1

Het begint zowat gewoonte te worden dat Boudewijn Swier - de aanvoerder van Roda’46 Zon1 – scoort. En dat niet alleen. Het zijn zonder uitzondering belangrijke doelpunten. Zo ook afgelopen zondag, toen Swier zorgde voor de gelijkmaker.

Waterwijk – Roda’46 Zon1 was belangrijk. Waterwijk stond op een positie die aan het einde van het seizoen nacompetitie betekent.  De belangen voor Waterwijk waren dus duidelijk. Roda’46 was de laatste weken flink opgeklommen, maar  als de ploeg van Igor van Gelderen tegen een nederlaag zou oplopen werd het toch weer benauwd.

En dus was de treffer van Boudewijn Swier uiterst belangrijk. Met zijn doelpunt zorgde hij er voor dat de Leusdenaren Waterwijk niet dichterbij konden komen. En daarom waren de spelers uit Almere na afloop het meest teleurgesteld. Vlak voor rust waren zij op 1-0 gekomen, maar Swier zorgde met zijn treffer in de 71e minuut voor mineurstemming in het kamp van Waterwijk.