Roda’46 ontvangt zondag v.s.v. Vreeswijk

Trainer Igor van Gelderen

Voor zondag voorspellen de weerdeskundigen, dat het een koude-, maar mooie zonnige dag wordt. Trek daarom warme sokken en een extra trui aan en bezoek Roda’46 - Vreeswijk. De spelers zorgen wellicht voor hartverwarmend voetbal!

Duidelijke zege

Afgelopen zondag wonnen onze mannen met 5-0 van AS’80. Een lekkere overwinning tegen een zwakke tegenstander. De doelpunten kwamen van Rainike Mota (2x, zijn eerste doelpunten in dienst van Roda), Mauro Miquel Paulo, Boudewijn Swier en good old Arne van Geldermalsen.

Vreeswijk

Zondag komt Vreeswijk op bezoek. De gasten, die getraind worden door de succesvolle oud-Roda trainer Ronald Cornet, hebben 7 punten behaald. Nog geen enkele wedstrijd werd gewonnen door de ploeg van Cornet, maar wel 7 gelijke spelen en niet de minste ploegen.

Geen “makkie”

Het wordt zondag zeker geen “makkie”, die bestaan niet in de 3e klasse.
Vreeswijk heeft weliswaar nog niet gewonnen, maar al wel 27 doelpunten gemaakt. Bovendien is trainer Ronald Cornet een “oude vos”, die altijd wel een tactische vondst uit de hoed weet te toveren. Roda is gewaarschuwd!

Rik Schoonderbeek krijgt het drukker

Laten wij hopen dat de Roda-ploeg zondag gemotiveerd en geconcentreerd aan de start komt. Want het wordt een belangrijke wedstrijd. Bij winst kan Roda weer stijgen op de ranglijst en komt er meer lucht ten opzichte van de onderste plaatsen.

Zeker is in ieder geval dat doelman Rik Schoonderbeek meer te doen krijgt dan zondag jl. Rik kreeg na rust één bal op doel en dat was een van richting veranderde terugspeelbal.

Pupil van de week

Natuurlijk is er zondag weer een pupil van de week. Een traditie bij de thuiswedstrijden van Roda (zo). Bij Roda’46 - Vreeswijk is Gijs Moed de pupil van de week. Gijs is speler van Roda’46 JO8-4.

Na afloop nakaarten

De wedstrijd van zondag begint om 14.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Piet Brouwer.

Na afloop van de wedstrijd gezellig het clubhuis binnen stappen. Lekker opwarmen en nakaarten over de wedstrijd, kortom beleef de 3e helft van Roda-zondag!