Roda'46 Zon1 pakt belangrijke punten tegen MSV'19

Ook tegen het Montfoortse MSV’19  was Davor Lambregts trefzeker voor Roda’46 Zon1. Hij nam het eerste en derde doelpunt voor zijn rekening. Hierdoor wonnen de Leusdenaren deze belangrijke ontmoeting met 3-2. Vooral de 3-2 van de spits werd uitgebreid gevierd, want hierdoor won de ploeg van trainer Igor van Gelderen toch.

In de eerste helft nam Roda een verdiende 2-0 voorsprong door goals van Davor Lambregts en Ranike Mota. De drie punten leken binnen. Het werd weer spannend toen Roy Gruters nog voor de pauze voor MSV’19 een strafschop benutte.

Na de rust kwamen de bezoekers zelfs op 2-2 door een doelpunt van Wout Scholman. Maar gelukkig voor Roda’46 scoorde Davor Lambregts vlak voor tijd de winnende treffer, 3-2.