Vanuit de kledingcommissie


Het seizoen is inmiddels afgelopen, en helaas door corona een stuk eerder dan gehoopt. Gelukkig hebben veel teams de afgelopen weken weer kunnen trainen en zijn daarmee de voorbereidingen op komend seizoen begonnen. De eerste competitie indelingen zijn bekend en ook de teamindeling heeft steeds verder vorm gekregen.

Voor veel teams is dit ook reden om na te denken over de kleding voor komend seizoen. Voor de kledingcommissie betekent dit de drukste periode van het jaar. Gelukkig hebben we de afgelopen weken ook al veel bestellingen van teams kunnen versturen en hopen we daarmee de drukt zoveel mogelijk te kunnen verdelen. Daarnaast vragen we ook de hulp van onze leden!

Heb jij een sponsor gevonden voor jouw team en wil jij een bestelling plaatsen voor teamkleding? Plaats de bestelling dan zo vroeg mogelijk! Dan maken we samen een offerte op. Wanneer de offerte akkoord is help je ons door de informatie zo compleet mogelijk aan te leveren. (Een lijst met maten in combinatie met rugnummers (bijv. nr. 2 heeft shirt maat XS, etc.). Daarnaast ontvangen we de naam, contactpersoon, adresgegevens en emailadres van de sponsor en een logo van de sponsor in EPS en in één kleur. Zo kunnen wij een proefdruk op vragen en de factuur laten versturen. Zodra de offerte en proefdruk akkoord zijn en de factuur betaald is zullen wij de bestelling doorzetten!

Wij kijken uit naar het komende seizoen!

De kledingcommissie
teamkleding@roda46.nl