Vanuit de kledingcommissie


Het seizoen is inmiddels afgelopen. En het nieuwe seizoen staat alweer voor de deur. Voor de kledingcommissie betekent dit de drukste periode van het jaar. Een goed moment om even terug te blikken op afgelopen seizoen en vooruit te blikken op komende seizoen.

Aan het begin van afgelopen seizoen hebben we het contract met Koppers Sports met 3 jaar kunnen verlengen. Koppers Sports is de leverancier van het Italiaanse kledingmerk Macron en bedient enkele tientallen voetbalclubs in Nederland en België. Zowel grote als kleine clubs kunnen bij Koppers Sport terecht voor kleding, ballen en trainingsmaterialen. We zijn blij om wederom 3 jaar met Macron verder te kunnen.

De zomerperiode afgelopen seizoen is voor de kledingcommissie niet soepel verlopen. De doorlooptijd van bestellingen liep op waardoor veel kleding pas in de loop van het seizoen is uitgeleverd. Een situatie die niet wenselijk is en voor ons een belangrijk moment om het proces nogmaals te analyseren. Afgelopen maanden hebben we een aantal aanpassingen en optimalisaties gedaan om het proces te verbeteren en duidelijker te kunnen communiceren. Verder hebben we de afgelopen weken ook al veel bestellingen van teams verstuurd om de drukte te kunnen verdelen. Daarnaast vragen we ook de hulp van onze leden!

Heb jij een sponsor gevonden voor jouw team en wil jij een bestelling plaatsen voor teamkleding? Plaats de bestelling dan zo vroeg mogelijk, en lever de informatie zo compleet mogelijk aan. Dan maken we samen een offerte op. Wanneer de offerte akkoord is help je ons door de informatie zo compleet mogelijk aan te leveren. (Een lijst met maten in combinatie met rugnummers (bijv. nr. 2 heeft shirt maat XS, etc.). Daarnaast ontvangen we de naam, contactpersoon, adresgegevens en emailadres van de sponsor en een logo van de sponsor in EPS en in één kleur. Zo kunnen wij een proefdruk op vragen en de factuur laten versturen. Zodra de offerte en proefdruk akkoord zijn en de factuur betaald is zullen wij de bestelling doorzetten naar koppers sports!

 

Aan het begin van het seizoen zal de ledenshop extra geopend zijn. De extra openingstijden van de ledenshop zijn:

Zaterdag 24 augustus: 8:30 tot 13:00

Woensdag 28 augustus: 16:00 tot 18:30

Zaterdag 31 augustus: 8:30 tot 13:00

Woensdag 4 september: 16:00 tot 18:30

Zaterdag 7 september: 8:30 tot 13:00

Woensdag 11 september: 16:00 to 18:30 

Zaterdag 14 september: 8:30 tot 13:00

 

Wij kijken uit naar het komende seizoen!

De kledingcommissie

teamkleding@roda46.nl